Sådan plejer du bedst tør og uren hud

tør og uren hud

Langt de færreste mennesker har smuk, glødende og fejlfri hud fra naturens side. Er du heller ikke født med perfekt hud, behøves du dog slet ikke at fortvivle! Du kan nemlig sagtens ‘snyde’ dig til en fantastisk hud med de rette elementer i din hudpleje. Nogle af de mest almindelige ‘hudproblemer’ er at have fedtet, irriteret hud og akne, samt at have tør og uren hud. Særligt det sidste kan afhænge meget af årstiden, og kan derfor også ramme folk med en almindelig, eller fedtet hudtype.

Den bedste pleje til tør hud

Har du tør hud, er det naturligvis vigtigt at være meget fokuseret på indholdet af essentielle fedtsyrer, som Omega 3 og Omega 6, i din hudpleje. Dette kan du for eksempel gøre ved at anvende et serum, som indeholder disse, under din creme og særligt om natten. Dette vil tilføre din hud ekstra fugt og næring og vil bidrage til at forbedre din huds udseendet. Derudover er det vigtigt, at serummet også har beroligende og plejende egenskaber, så din hud kan få en fuldkommen pleje. Vores Dry Rose Repair Serum har både beroligende, reparerende og fugtgivende egenskaber, og er derfor helt perfekt til tør og irriteret hud.

Har du meget tør hud, er der derudover også vigtigt at eksfoliere din hud, for at fjerne de ekstra døde og tørre hudceller på dit ansigt. Særligt hvis din hud har en tendens til at skalle er dette en god idé. Det er vigtigt at du anvender et produkt der ikke skader huden under eksfolieringen. Du kan fx bruge vores Korund Crystal Peeling, der indeholder naturlige korund krystaller der ikke ridser i huden. Har du samtidigt meget sart hud, bør du dog være meget forsigtig med at eksfoliere den.

Pleje til uren hud

Døjer du med uren hud og/eller akne, er det først og fremmest vigtigt at rense huden godt. På denne måde får du fjernet al det skidt og overskydende fedt som der samles på din hud. Vores Rosewater Mist indeholder rosenvand, der er kendt for sine antibakterielle og beroligende effekter, og er derfor perfekt til uren hud. Derudover er misten kølende og rar på huden

Har du uren hud, kan det også være en god idé at eksfoliere den jævnligt. Du må dog ikke være for hård ved aktive udbrud og helene bumser. Derudover tror mange, at man skal lade være med at fugte sin hud når man har fedtet hud eller akne. Dette er ikke sandt. Lader du helt være med at fugte din hud, samtidigt med at du renser og eksfolierer den, vil den blive tør og slidt, og faktisk endnu mere irriteret og rød. Derudover så kan din hud begynde at danne endnu mere fedt, hvis den hele tiden oplever at være udtørret. Du må derfor ikke springe fugten helt over – tag dig altid godt af din hud!

Har du nogle spørgsmål til vores produkter er du altid velkomment til at kontakte os.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *