Guide: Sådan finder du den bedste ansigtscreme

ansigtscreme

Hvordan vælger jeg ansigtscreme?

Når man vælger ansigtscreme, er det vigtigt, at man finder en, der passer til huden. Det kan være en jungle at finde rundt i, da mange selv velkendte brands sælger cremer, der indeholder skadelige stoffer. Læs denne guide og find ud af, hvordan du sikrer dig en naturlig hudpleje og finder den bedste, sundeste ansigtscreme.

Hvorfor skal jeg bruge ansigtscreme?

Ansigtscreme beroliger og giver næring til huden. Nogle cremer kan også have en rensende effekt, da de hjælper huden med at komme af med alle de affaldsstoffer og bakterier, der ophobes i ansigtet i løbet af dagen. Bruger man en sådan creme, stimuleres blodcirkulationen, hvilket betyder, at huden bliver pænere, da den så oftere modtager de rigtige næringsstoffer. Ansigtscreme anbefales til alle, som ønsker at modarbejde rynker og få en pænere hud. Her kan en naturlig ansigtscreme opstramme, fugte og afrense huden, så rynkerne formindskes.

Hvad må ansigtscreme gerne indeholde?

Huden er dit største organ. Derfor er det vigtigt at vælge hudpleje med omhu, hvis du vil være sikker på, at du ikke fylder din hud med giftstoffer. Leder du efter en ansigtscreme, bør du sikre dig, at cremen helt og aldeles er fremstillet af naturlige ingredienser og indeholder naturlige antioxidanter.

Hvis cremen indeholder Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, vil dette også være godt for din hud. Indeholder cremen rosenolie, er det en klar fordel. Olien er naturlig og populær for at slå bakterier ihjel, og have anti-inflammatoriske og anti-aldrende egenskaber. Vælger du en naturlig ansigtscreme, der har anti-aldrende egenskaber, vil du med god samvittighed kunne ældes med ynde.

Hvad må ansigtscremen IKKE indeholde?

Der findes en lang række kemikalier, der tidligere har været hyppigt brugte i alle slags cremer, men som man nu har fundet ud af er skadelige. Når du leder efter en ansigtscreme, skal du derfor sikre dig, at den ikke indeholder parabener og silikone, samt PEG og BHT. PEG er mikroplastik, der kan forstoppe porerne, mens BHT kan forstyrre hormoner. Vær desuden sikker på, at cremen er klar i farven, eller som minimum har fået sin farve fra naturlige kilder. Hvis cremen har en bestemt duft, skal du tjekke, om den stammer fra naturlige blomster, frugter, eller hvad der står på flasken, at den dufter af.

Hvad koster en ansigtscreme?

Ansigtscreme på helt ned til 40 milliliter kan koste helt op til svimlende 4.500 kroner. Du kan dog sagtens finde gode, naturlige cremer til omkring 200 kroner. De får dig måske ikke til at se ti år yngre ud med et trylleslag, men du kan være sikker på, at de er lavet af naturlige ingredienser under ordentlige forhold. Desuden indeholder flere naturlige cremer frugtsyre, der har en bevist fornyende effekt på huden. Du kan se mange flere naturlige cremer her.

Hudplejeprodukter hos Glow Nordic

Hos Glow Nordic tilbyder vi hudplejeprodukter af 100% naturlige ingredienser, hvilket vil dække hudens naturlige behov. Udover at de er af 100% naturlige ingredienser, indeholder vores hudplejeprodukter organisk rosenolie og rosenvand, som også er vores nøgleingredienser.

Du kan læse meget mere på forsiden, hvor du også kan finde alle vores produkter. Skulle du have spørgsmål til dem, kan du altid kontakte os på +45 61705553 eller kontakt@glownordic.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

ansigtscreme

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *