Roser – sådan bruger du dem til hudpleje

roser

roser

Roser er romantiske, de dufter godt, og så er de smukke at se på. Hvad mange ikke ved er, at roser også kan have en helbredende effekt, når olien fra rosen udvindes og bruges kosmetisk. Vi vil her guide dig til, hvordan du ligesom rosen kan dufte godt og se smuk ud ved at udnytte blomstens olie.

Sådan giver olie fra roser din hud nyt liv  

Roser er blomster, der indeholder olie i deres blade. Olien fra roser har en række egenskaber, som sjældent findes i planter, og som har en gavnende effekt på vores hud. Olien virker antiseptisk og antiviralt, hvilket betyder, at den kan forebygge og bekæmpe en virus eller betændelse i huden.

Olien hjælper mod betændte tilstande og uren hud, og stimulerer desuden blodomløbet, så huden får et sundere udtryk. Huden er menneskets største organ. Derfor er det vigtigt at pleje huden med naturlige ingredienser, der indeholder naturlige antioxidante. Dermed undgår du parabener og andre skadelige stoffer.

Hvem kan bruge olie fra roser?

Roser gives ofte i sammenhæng med, at en mand gør noget romantisk for en kvinde. Rosen har derfor også fået et ry som et feminint objekt, der er smuk og dufter godt, men som mænd sjældent ønsker at smøre sig ind i. Det kan derfor blive en udfordring, at få manden i hjemmet til at forpleje sin hud med rosenvand. Men lad dig ikke slå ud, hvis du meget gerne vil forkæle kæresten.

Der er nemlig en mulighed for, at du kan overtale ham ved at fortælle, at olien er en afrodisiak. Han vil nok spørge, hvad det betyder. Du kan så fortælle, at roser ikke kun symboliserer romantik og sensualitet, men rent faktisk stimulerer erotiske følelser og giver højere sexlyst. Det er nok den mest sandsynlige måde, at få mænd til at smøre sig ind i olie fra roser.

Er der noget, olie fra roser ikke kan?

Vi har efterhånden slået fast, at olie fra roser er gode for vores hud. Men der er især én ting, roser og deres olier ikke kan, og det er at være billige. Måden, olien udvindes på, er enormt omfattende. Rosenbladene er sarte, svære at pleje, og kan kun plukkes to måneder om året på specifikke tidspunkter om morgenen, hvor bladene indeholder mest olie. Der skal bruges flere ton blade til at lave liter olie, hvilket gør, at prisen på ren rosenolie ender på flere hundrede tusinde kroner. Rosenblade tørrer desuden hurtigt ind, så man skal udvinde olien kort efter høst.

Derudover er roser jo blomster, så har du blomsterallergi, kan rosenolie være slemt for dig og din hud.

Hvor kan jeg få fat i olie fra roser?

Rosenolie er en luksusvare, som du ikke finder billigt nogen steder. Den rene vare koster som nævnt omkring hundrede tusinde kroner literen. Derfor kræver det en stor pengepung at kunne købe den rene olie. Selvom kosmetiske produkter med olien fra roser i kan findes billigt, betyder det ikke, at du opnår rosernes gavnende effekt. Flere kosmetiske produkter indeholder nemlig kun en anelse rosenolie. Derfor skal du tjekke inden køb, om du bliver snydt, eller om produktet rent faktisk indeholder nok olie til at retfærdiggøre prisen.

Leder du efter en kvalitetscreme med den gavnende effekt fra rosernes olie, kan du finde de bedste produkter her hos Glow Nordic. Vi udbyder en række kvalitetsprodukter indeholdende rosenolie, så du kan få en flot glød til en overkommelig pris. Du kan få dage efter bestilling gå i gang med at forkæle din hud, din krops største organ, med olie, der genopliver den. Ovenikøbet indeholder cremerne frugtsyre. Denne strammer din hud op og fornyer den. Frugtsyren er helt og aldeles frie for parabener, flydende plastik og andre skadelige stoffer – naturligvis!

Skulle du have spørgsmål til produkterne, kan du altid kontakte os på +45 61705553 eller på kontakt@glownordic.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10% PÅ NÆSTE KØB

tilmeld dig og få tilsendt nyheder og skønhedstips