Rosenvand. Også en gave til dit hår

Sidst, du hørte fra mig, skrev jeg om alt det gode, rosenvand kan gøre for din hud – uanset om den er tør eller fedtet. Denne gang vil jeg fortælle dig, hvorfor du også skal komme rosenvand i håret. 
 
Rosenvand er en sand gave fra naturen, fordi det er så smækfyldt med næringsstoffer og vitaminer (A, B3, C, D og E), der alle kan pleje dit hår på flere niveauer: 
 

  • Forbedring af dit hårs elasticitet og udseende.
  • Stimulering af hårvæksten.
  • Afhjælpning af skæl og tør/fedtet hovedbund.

 
 
Rosenvand i håret – hvordan?
Den bedste og nemmeste måde du kan bruge rosenvand i din hårpleje, er ved at spraye det direkte på hår og hårbund. Glow Nordics økologiske Rosewater Mist leveres i en lækker glasflaske med sprayfunktion og er derfor nemt at fordele i håret. 

Du kan også hælde rosenvand i din hårshampoo. På den måde kan du udnytte alle de plejende egenskaber, hver gang du vasker hår. 
Og er dit hår meget slidt og træt, kan du lave en lækker maske med rosenvand, som vil give dit hår den ekstra pleje og næring, det har behov for. 
 
Herunder får du den opskrift på en hårmaske med rosenvand, jeg selv bruger, når mit hår trænger til lidt ekstra kærlighed og forkælelse:
 
Det skal du bruge:

  • 2 til 5 spiseskefulde (afhængigt af hårlængden)
  • Et par dråber jojobaolie
  • 4-5 dråber vitamin E 

Sådan skal du gøre:
 
Rør ingredienserne godt sammen, og gnid blandingen ind i hår og hovedbund. Massér med blide bevægelser, og lad blandingen virke i ca. 5 min. Vask herefter håret med shampoo (gerne med en shampoo, hvor du selv har tilføjet rosenvand). 

Vil du have flere nemme og effektive opskrifter på masker, du selv kan lave? Så kan du lige nu købe adgang til min opskriftssamling.  
 
Jeg opdaterer den løbende med nye, lækre og virkningsfulde masker, du selv kan bikse sammen hjemme i køkkenet.
 
KH
Hristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *