BAGOM GLOW NORDIC

Glow Nordic begynder med mig selv. Jeg har altid haft svært ved at finde produkter, der passer til min hud. Jeg har døjet med både kombineret hud, fedtet hud og tør hud i løbet af livet. Som yngre brugte jeg alle mulige forskellige produkter, men jeg fik aldrig rigtig sat mig ind i, hvad min hud egentlig havde behov for. Jeg kastede bare penge efter cremer, serummer og renselotions og krydsede fingre for, at produktet i kurven denne gang var det, jeg altid havde ledt efter. Men mine forventninger blev aldrig indfriet, og min hud fik det kun værre.

Faktisk skulle jeg blive ret voksen, før jeg udviklede min egen hudplejeserie. En hudplejeserie, der er baseret på mine egne erfaringer og ønsker – og på de opdagelser, jeg har gjort, efter jeg begyndte at beskæftige mig professionelt med emnet.

Jeg er født og opvokset i Bulgarien med en mor, der udelukkende plejer sin hud med rosenvand fra den lokale butik og de ting, hun alligevel har i køleskabet – fx honning, yoghurt og æg. Som ung syntes jeg, at det var en håbløst gammeldags tilgang, og eftersom der intet fokus var på naturlige ingredienser dengang, så jeg absolut ingen grund til at gøre som hun. Tværtimod.

Men efter selv at have gjort alt det forkerte igennem mange år, nåede jeg altså til et punkt, hvor jeg tænkte, at det måtte være muligt at finde en hudplejeserie, der var både lækker, effektiv, overskuelig – uden ingredienslister så lange som en historisk roman. Og så tænkte jeg på min mor, på hendes gode hud, på rosenvandet og på køleskabet. Og det slog mig, at hendes tilgang til hudpleje måske slet ikke var så ”outdated” endda. Hun er i dag 74 år, men ligner en kvinde på max. 60 år.

Under en rejse til Bulgarien i maj 2016 kørte vi forbi den berømte rosendal, hvor Rosa Damascena blomstrede for fuld styrke.

Her besluttede jeg mig for selv at skabe det, jeg forgæves havde ledt efter i så mange år: En aromatisk og effektiv hudplejeserie baseret på rosenolie og rosenvand fra Bulgarien.

________

 

Alle produkter fra Glow Nordic indeholder naturlige ingredienser med påviste terapeutiske effekter. Produkterne bliver fremstillet i Bulgarien, hvor jeg samarbejder med kosmetikfirmaet Natural Cosmetics Ltd., som har specialiseret sig i at udvikle naturlig ansigts- og kropspleje med brug af æteriske og vegetabilske olier.