Historien 

”På min rejse til Bulgarien, blev jeg betaget af de enorme roseplantager, kendt også som Rosendalen, som Bulgarien er kendt for og som i mange år har produceret og eksporteret den fineste Rosa Damascena olie til store hudpleje-, og parfumeproducenter, som Frankrig. Min betagelse og inspiration, udviklede sig til en drøm om, at udvikle egne, effektive og naturlige hudplejeprodukter, indeholdende denne eksklusive olie.” – Hristina Jensen (stifter).

Sådan blev den danske hudplejeserie GLOW NORDIC til virklighed tilbage i 2016. Glow Nordic er en lille virksomhed, drivet af store passion.

Værdierne

Passionen for skønhed og velvære skal afspejles i Glow Nordic hudpleje. Den skal være effektiv mens den samtidigt vækker senserne. Den skal være sikker at bruge og den skal være nem at anvende. Derfor er vores hudpleje bygget op omkring 3 simple trin – rense, fugte og pleje. 

Glow Nordic hudpleje sig til dig, der ønsker effektiv hudpleje, som er til at overskue. Den er også til dig, der vælger med omtanke, uden at give afkald på effekt og følelsen af luksus og velvære.