GLOW NORDIC er en dansk virksomhed, grundlagt af Hristina Jensen i 2016.

”På min rejse til Bulgarien, blev jeg betaget af de enorme roseplantager, som Bulgarien er kendt for og som i mange år har produceret og eksporteret den fineste organiske Rosa Damascener olie til store hudpleje-, og parfumeproducenter. Min betagelse og inspiration, udviklede sig til en drøm om, at udvikle egne, rene og naturlige hudplejeprodukter, indeholdende denne eksklusive olie.

I dag tilbyder GLOW NORDIC det danske marked eksklusive hudplejeprodukter, udviklet i samarbejde med eksperter i hudpleje og kosmetik, hvor den fineste organiske rosenolie og rosenvand er én af vores specielle ingredienser.

Rosenolie er en af de mest eftertragtende og måske den dyreste æteriske olier, der findes på markedet. Fremstillingen er kompliceret og kræver store mængder rosenblade, da rosen er en sart blomst, der skal behandles med omhu.

Oliens antivirale og antiseptiske egenskaber fungerer glimrende i kombination med den dejlige duft.

Rosenoliens unikke indhold af anti-aging ingredienser og antioxidanter vil blødgøre, rense og afgifte din hud og derved give dig et ungt og friskt udseende.

Den er især god til behandling af tør og rynket hud, da den kan fugte den og få huden til at se yngre og sundere ud.

Kombinationen af duft og rensende effekt er en af rosenoliens helt store styrker.

 

GLOW NORDIC hudplejekoncept bygger på naturlige, multifunktionelle og effektive produkter, der arbejder harmonisk med din hud. De er FRI for parabener, silikone, farver, PEG og BHT. Produkterne er tilpasset alle hudtypers behov og er baseret på naturlige og organiske olier og ingredienser til optimal pleje af huden.

Glow Nordic henvender sig til dig, der vælger med omtanke, uden at give afkald på følelsen af luksus og velvære.”

 

Velkommen til Glow Nordics univers, som bringer naturen tættere på dig!

Hristina Jensen
Indehaver

Thomas Jensen
Support