Forkæl dig selv med den perfekte hudpleje

Hudpleje
For at du kan føle dig smuk og veltilpas, er det vigtigt at sørge for, at forkæle dig selv. Dette kan gøres på mange måder, og det afhænger ofte af, hvem du er som person. Dog er der én ting, vi alle sammen har brug for, uanset type: en god hudplejerutine. Alle mennesker har naturligvis en hud, og dén skal plejes for at have det godt. Plejer du din hud ordentligt, vil den også se fantastisk ud. Endnu vigtigere, så vil en smuk hud hjælpe dig med at hvile i dig selv.

Den perfekte hudpleje på 3 trin

Det behøves ikke kræve meget, eller være dyrt at have en fantastisk hudplejerutine. Det er dog vigtigt, at de produkter du anvender er lavet af gode råvarer. Er de ikke det, risikerer du at genere din hud mere end gavne den. Hudpleje behøves heller ikke være en lang process. Generelt består en god hudplejerutine af omkring 3 trin, afhængigt af, hvem du er.
  1. Først skal din hud renses – går du med makeup, er dette trin ekstra vigtigt. Fjerner du ikke din makeup ordentligt, vil den trænge ned i dine porer. Dette kan resultere i bumser og uren hud. Mange anvender en flydende cleanser, som vores 2-in-1 Face Cleanser. Den indeholder naturlige olier der nedbryder makeuppen, samt ægte rosenvand der beroliger huden. Ud over at rense din hud hver dag, kan du med fordel peele din hud 1-2 gange om ugen med vores Korund Crystal Peeling.
  2. Andet trin er at tone og fugte huden. Hvis du ikke går med makeup, kan du godt springe første trin over, og i stedet kun anvende en skintonic. Går du i modsætning med makeup, er det en god idé at cleanse din hud 2 gange, for at være sikker på at have fået det hele med. For at forstærke de beroligende og rensende effekter af rosenvandet i cleanseren, kan du med fordel anvende vores Rosewater Mist som skintonic.
  3. I tredje trin skal huden fugtes og plejes. Er din hud meget tør eller ældet, er det en god idé at bruge en serum under din ansigtscreme. Vores Dry Rose Repair Serum er lavet med den mest luksuriøse olie i al hudpleje – rosenolie. Hvis din hud har et mere normalt fugtbehov, kan du overveje kun at anvende én af de fugtgivende trin – enten olien eller cremen. Slutteligt skal den lækre hudpleje afsluttes med en fugtgivende ansigtscreme. Vores Glow Exclusive Anti-Age Cream indeholder ligesom serummet den dyrebare og anti-bakterielle rosenolie. Særligt hvis din hud er ældet kan en anti-age ansigtscreme være en god idé.

Roser i hudplejen

Som du nok kan læse, er stort set alle vores produkter til hudpleje baseret på roser. Dette sker i form af rosenolie og rosenvand. Disse fantastisk luksuriøse ingredienser bliver dannet i samme process, og er begge udvundet fra damascenerroser. Disse roser indeholder olie, og dufter derudover fantastisk. Derfor dufter flere af vores produkter også helt fortryllende af ægte roser. Roser har en helt fantastisk effekt i din hudpleje – rosenolie og rosenvand har antibakterielle egenskaber, og er derfor god mod akne. derudover virker det beroligende og fugtgivende på huden

Andre måder at forkæle sig selv på

Hudpleje er bare én ud af mange forskellige måder at forkæle sig selv på. Det er et ritual, som absolut alle kan nyde og have godt af. Når man har taget sig af sin hudpleje, kan det være en god idé at finde andre små ting, der kan gøre hverdagen mere luksuriøs. Det kan fx være med et par smukke øreringe, en luksuriøs kjole, eller andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *