Din guide til rosenvand

Rosenvand har gennem mange år været hyldet som et fantastisk multifunktionelt produkt, der er godt for stort set alt på kroppen. Vandet kan fås for sig selv, men findes som oftest som en ingrediens i et andet produkt. Den helt rene rosenvand bruges faktisk også til madlavning, og er for eksempel en vigtig ingrediens i Tyrkish Delights – tyrkisk slik. I kosmetik og hudpleje anvendes det dog også ofte som en ingrediens i noget andet hudpleje, for at optimere og komplimentere dens mange gode effekter. På vores hjemmeside kan du læse meget mere om de mange fordele ved rosenvand. Rosenvand

Hvad er rosenvand

Rosenvand er et biprodukt der dannes under produktionen af den meget eksklusive og dyre rosenolie. Sammen med rosenolien bliver det produceret fra rosen Rosa Damascena (damascenerroser), der bærer en del olie i dens blade. Vandet bliver til i processen, når rosenbladene koges i vand. Det kogende vand når nemlig at optage rigtig mange lækre næringsstoffer fra rosenbladene. I helt gamle dage blev dette rosenvand bare smidt ud, men idag anvendes det af titusendevis af kvinder og mænd rundt omkring i verdenen. En del af rosenvandets store popularitet skyldes nok prisen på rosenolie. Den eksklusive olie konster i ren form mindst 80.000kr for én liter. Det behøves dog ikke at være reserveret for de allerigeste at nyde godt af rosenoliens fugtgivende og beroligende egenskaber. Rosenolie findes nemlig også som en ingrediens i andre produkter, bl.a. Serummer, kropsolier, og cremer. For eksempel indeholder dette Dry Rose Repair Serum en stor del ægte rosenolie, sammen med en del andre naturlige og organiske olier, såsom arganolie, macadamiaolie, og moringaolie. Med rosenvand får du dog mange af de beroligende og fugtgivende egenskaber, som der også findes i selve rosenolien. For at forstærke de gode effekter, kan de anbefales at anvende begge dele i sin hudplejerutine.

Rosenvand i en mist

Én af de mest populære typer produkter at anvende rosenvand i, er en såkaldt mist – som denne lækre Rosewater Mist. Èn af de mange fordele ved dette produkt er, at man kan have det med sig på farten. Den er derfor perfekt at anvende til at give sin hud og sit hår nogle lækre fugt-boost i løbet af dagen, fx hvis du er på stranden, eller skal ud at flyve. Misten er også perfekt til at opfriske din makeup. Rosenvand mist Udover at have den med på farten, kan en mist med rosenvand også sagtens anvendes til hudpleje derhjemme. Her  er den for eksempel fantastisk at anvende i stedet for vand i ansigtsmasker. Derudover kan rosenvanden anvendes som en fantastisk ansigtsmaske-primer; ved at fugte huden med rosenvand før masken påføres, sørger du for at få den ultimative pleje ud af din ansigtsmaske. Slutteligt kan misten anvendes som en beroligende tonic før du går i seng – den lækre duft af roser og den kølige mist vil være med til at berolige dig, samtidigt med at den plejer din hud. Rosenvand passer til alle hudtyper, og er elsket af mange – med god grund! Har du alligevel nogle spørgsmål til produkterne eller brugen af dem, er du altid velkommen til at kontakte os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *