Derfor udviklede jeg min egen hudplejeserie

Allerførst tak, fordi du har vist interesse for Glow Nordic. Det er jeg meget glad for. Glow Nordic er nemlig en hudplejeserie, jeg selv har skabt. En hudplejeserie, der er udsprunget af mit eget behov for at finde produkter, der var både lækre, effektive og nemme at bruge – uden ingredienslister så lange som en historisk roman. Derfor vil jeg fortælle dig om, hvordan det hele begyndte.                                                                                           
 
En jungle af produkter uden effekt  
                                                          
Jeg har altid haft svært ved at finde produkter, der passer til min hud. Jeg har døjet med både kombineret hud, fedtet hud og tør hud i løbet af livet. Som yngre brugte jeg alle mulige forskellige plejeserier, men jeg fik aldrig rigtig sat mig ind i, hvad min hud egentlig havde behov for. Jeg kastede bare penge efter cremer, serummer og renselotions og krydsede fingre for, at de produkter, jeg denne gang havde smidt i kurven, var dem, jeg altid havde ledt efter. Men som du nok kan gætte, blev mine forventninger aldrig indfriet.      Og min hud fik det kun værre.
 
Da først jeg stillede spørgsmålet, var svaret lige for næsen af mig
 
Jeg er født og opvokset i Bulgarien med en mor, der udelukkende plejer sin hud med rosenvand fra den lokale butik og de ting, 
hun alligevel har i køleskabet – fx honning, yoghurt og æg. Som ung syntes jeg, at det håbløst gammeldags. Ikke noget for mig. 
Og dengang var der jo heller ingen, der talte om naturlige ingredienser, så jeg havde absolut ingen grund til at gøre, som hun gjorde. 
 
Tværtimod. 
 
Men jeg blev klogere. Det tog en del år. Mange år, faktisk, hvor jeg gjorde alt det forkerte. Men en dag nåede jeg simpelthen til et punkt, hvor jeg tænkte, at det måtte være muligt at finde en effektiv hudplejeserie, der var baseret på naturlige ingredienser og helt enkel at bruge. Og så tænkte jeg på min mor hjemme i Bulgarien, på hendes gode hud, på rosenvandet og på køleskabet. Og det slog mig, at hendes tilgang til hudpleje måske slet ikke var så ”outdated” endda. Hun er i dag 74 år, men ligner en kvinde, der kun netop har rundet de 60.
 
 
Vendepunktet
 
Tankerne om min mor, hendes altid sunde glød og næsten rynkefri, modne hud blev hængende, men det var først under en rejse 
til mit hjemland i maj 2016 sammen med mand og børn, at det hele faldt på plads i mit hoved. Vi kørte nemlig forbi den berømte rosendal, hvor Rosa Damascena blomstrede for fuld styrke. Og så gav det pludselig sig selv. Jeg skulle jo skabe det, jeg selv havde savnet så længe: En aromatisk og effektiv hudplejeserie baseret på bulgarsk rosenolie og rosenvand fra Rosa Damascena, der har så mange gode terapeutiske effekter. 
 

Her begyndte Glow Nordic. Vejen til mine fem hudplejeprodukter var selvfølgelig længere, for nu skulle jeg i gang med en omfattende udviklings- og fremstillingsproces i samarbejde med et professionelt kosmetikfirma. Men det er en anden historie. Måske får du også den en dag 🙂 

Kærlig hilsen
Hristina
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *