Nemme og overskuelige skønheds opskrifter med Bio Rosenvand – ansigtsmaske til tør hud

Opskrift 1 – ansigtsmaske til tør hud

I sidste blogindlæg skrev jeg om de 10 fordele ved rosenvand. (Hvis du ikke har læst dem, kan du gøre det her).

I dag fortæller jeg, hvordan du nemt og hurtigt kan lave din egen skønhedsblanding derhjemme og jeg giver dig første (ud af flere) opskrift. Der skal lige nævnes her, at vores opskrifter er baseret på organisk rosenvand.

Rosenvand er ideel rense-, og opfriskene produkt. Den opretteholder hudens pH balance, fugter og stimulerer hudens regenerering. Og skulle du komme, til at få lidt for meget sol, blive bidt af en myg eller lindre symptomerne af klø, så er rosenvand godt at have ved hånden. Men tilbage til opskriften. Her kommer Opskrift nr.1.

Ansigtsmaske til tør hud

Du skal brug:

Sådan gør du:

Bland rosenvand og honning sammen til du har en homogen blanding. Påfør denne på et velafrenset ansigt og hals. Sluk for mobilen, hæng et ”må ikke forstyrres skilt på døren”, læg dig behagelig ned og luk øjnene. Og nu…kommer det sjove – forestil dig en mark med roser! Måske står du eller ligger ned med spredte arme lige midt på marken, fyldt med store, velduftende roser! Og indhal nu duften af roser. Lad masken virke i 15 min. mens du slapper af på din helt egen, helt fantastisk mark med roser. DIT helt eget afslappet sted!

Skyl derefter med lunkent vand. Du er et nyt menneske nu!

I næste blogindlæg giver jeg dig Opskrift nr. 2 – Fugtgivende og lindrende ”efter stranden” ansigtsmaske til tør og anspændt hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10% PÅ NÆSTE KØB

tilmeld dig og få tilsendt nyheder og skønhedstips